Jeg hedder Ida, bor i Gentofte nord for København, med min mand og vores Jack Russel terrier Maddie. Vi har en voksen søn, der naturligvis kører helt sit eget liv, som vi er utrolig stolte og glade for.

DSC01565

Jeg er nok en del ældre end den gennemsnitlige blogger: Efter næsten 40 år som lærer og uddannelsesvejleder, har jeg forladt det faste solide job, og i stedet kastet mig ud i at starte egen virksomhed som konsulent – og så denne blog.

Jeg kalder bloggen ‘sixty plus one’, fordi jeg tror, at vi kvinder midt i livet, kan få glæde af at læse og høre om, hvilke tanker andre gør sig i en kultur, der ellers er så ungdomsfikseret – især på blogområdet.

DSC01409

Sideløbende med mit lærerjob, har jeg en fortid som free-lance skribent bl.a på Alt for Damerne – så jeg vil nok også blogge lidt om design og indretning, skønhed og mode – og måske om sundhed og mad, og hvad jeg i øvrigt får lyst til at ytre mig om.

Ja, det bliver måske et værre mix – måske alt for meget, men lad os begynde et sted – og se,  hvad det udvikler sig til.

Med mindre andet er angivet, tager jeg selv mine fotos.

Mit kamera er et lille handy SONY NEX 5T med en 16-50 mm f 3.5 linse. Lige nu er jeg ikke helt tilfreds med det, og skrifter måske til et andet – eller også skal jeg blot vænne mig til det – og i øvrigt tager min iPhone også ganske udmærkede billeder!

Jeg håber, I har lyst til at være med.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *