Når årets nye IKEA katalog ligger i brevkassen, er det et sikkert tegn på, at sommeren er ved at være slut, og vi skal se frem os til lange, hyggelige aftener hjemme. Spørgsmålet er så, hvad er nyt i 2017, men et par ting, er jeg da faldet over:

unnamed

Det er jo ikke således, at vi mangler noget, men deres sengetøj kan jeg nu aldrig få nok af. Så dette smukke sæt af bomuld kommer nok med hjem næste gang, jeg lægger vejen forbi – kan i øvrigt også varmt anbefale deres sæt i 100% hør!

unnamed-2

En tendens, jeg synes går igen i boligindretningen lige nu, er, at vi så småt er ved at fjerne os fra det lyse, nordiske til en mere rå, naturlig stil – man kalder det ofte for ‘eklektisk’ stil, hvor flere nøje udvalgte stilarter og perioder mikses. En blanding af det vi har i forvejen med lidt nyt og gammelt. Det passer fint herhjemme.

unnamed-1

Og da vi snart skal igang med at få hele huset malet på ny – det er mange år siden sidst, overvejer jeg lidt, om et par af væggene skal være andet end hvid! Baggrunden her fx!?

Fotos: IKEA presse

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *