IMG_2669

Vi har netop været et par dage i Paris, og selvom det var mest arbejdsrelateret, nåede vi da at få hele 24 timer – helt blanke uden agenda, inden vi skulle retur til Charles de Gaulle.

Vi har været i Paris rigtig mange gange, og da vi var unge, boede vi gerne i 6. arr. i kvarteret omkring Rue Jacob og Rue Buci, men de senere år er vi begyndt at flytte lidt mere rundt, for når vi kun er her kort, er det lidt sjovere at se noget nyt. Så jeg har boede tæt på Saint Martin kanalen og Gare de Nord, sidste år ved Marais og i år var det så 1. arr. lige over for Louvre.

Men 24 timer! – Hvordan skal de timer  så udnyttes?

Liam, der jo er en ihærdig tennisspiller, ville straks til Uniqlo – det japanske svar på H&M, der bl.a. var de første med de tynde dunjakker i 1000 farver, men også meget andet. Djokovich spiller i Uniqlo, så Liam tænkte, at det ville styrke hans i forvejen ‘dræbende’ baghånd, hvis han også fik sådan et sæt. Så første stop var Uniqlo på Rue Scribe ved Operaen.

IMG_2665

Lige ved siden af ligger Galleri Lafayettes madtempel, så vi forsynede os med sandwiches, frugt og andet godt take-away og gik ned og satte os på de pudsige poetiske stole under træerne i  Palais Royale’s have og nød stilheden.

IMG_2656

Og aftenen gik med en tur langs (den stadig næsten oversvømmede) Seine og moules på en nærliggende restaurant.

IMG_2670

Næste dag gik alt for hurtigt, men jeg måtte forbi Merci på 111 Boulevard Beaumarchais efter linned servietter og andre helt ‘uundværlige småting’ ;-). I den lille forgår står deres fine røde Fiat 500.

IMG_2678

Ved siden af ligger en anden fin cafe / foodstore  “Maison Plisson” – her tror jeg vi skal have frokost næste gang, men nåede det ikke nu, så det bl bare til en kop expresso.IMG_2686

IMG_2682

På tilbagevejen gik det ned ad Rue Saint Honore med deres gode ‘duft-butikker’: Fragonard, Jo Malone og Aesop – og blomster.

IMG_2664Og så var det desværre tid til at sige farvel til Paris – og  à bientôt næste år!

IMG_2672

Tekst og foto (iPhone) Ida Seehusen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *