I sidste uge åbnede ‘Aesop’ deres egen butik på Værnedamsvej i København. Og det blev naturligvis fejret flot med cocktails og crustinis og masser af folk.

DSC03084

Aesop er et australsk mærke, der siden 1987 har udviklet gode ting til hud og hår og krop med udgangspunkt i plantebaserede ingredienser.

Jeg er rigtig glad for Aesop, og er gerne forbi én af deres butikker, når jeg besøger Berlin eller Paris. For selvom det har været muligt at købe deres dejlige cremer herhjemme hos Holly Golightly, er det nu noget særligt at være et sted, hvor de i den grad véd, hvad de taler om.

Men når jeg nu også er så specielt glad for netop Aesop, så skyldes det deres tilgang til hudpleje: de naturlige ingredienser lover ikke mere end at de fugter og giver næring. ikke noget med ’20 år yngre på to uger’. De nævner faktisk overhovedet ikke ‘alder’ – for er der noget, der generer mig, er det betegnelsen ‘anti-age’. Sig mig: hvorfor er vi så meget ‘anti’ mod alderdommen. Nej, her handler det om’ nourish’ og ‘moisturising’ og ‘refresh’.

Lige nu er jeg rigtig glad for  ‘Parsley Seed Anti-Oxidant Facial Treatment’ – en olie, som jeg bruger et par dråber af dagligt – enten aften eller morgen. Og min øjne, der er sarte som bare pokker, renses med ‘Remove’, der klarer selv den mest genstridige vandfaste mascara.

Og så har jeg altid gang i to håndcreme ad gangen: én ved mit skrivebord og én i tasken. De lugter himmelsk og ‘naturligt’, og fugter godt uden at fedte – ‘Reverence Aromatic Hand Balm’.

aesop_forside

Aesop Værnedamsvej.

Dette indlæg er IKKE sponseret – desværre.

Foto: Aesop og Ida Seehusen

2 Comments on Aesop

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *