Jeg kan ikke lade være med at blive hængende lidt i det her morgenmads-tema med chiafrøene.

IMG_2501

 

Jeg elsker morgemad, og skulle jeg vælge bare ét måltid om dagen, så skulle det være morgenmad. Jeg kan faktisk gå i seng om aftenen og ligge og glæde mig til næste morgen. Til en stor, dampende kop te, dagens avis, lidt frisk frugt og så en skål med et eller andet godt. Som fx chiapudding eller nu denne ‘raw grød’, som lige nu er min store passion.

Det er snyde nemt – og forhåbentligt også super sundt:

Til én portion:

1 spsk chiafrø                                                                                                                                                                2-3 spsk grovvalsede havregryn                                                                                                                                 1 tsk crunchy peanutbutter                                                                                                                                              ca. 150 ml mandelmælk eller havremælk

Det hele røres godt sammen og står natten over i køleskabet.

Når jeg skal spise ‘grøden’, topper jeg op med lidt ‘rårörda lingon’ – tyttebær rørt med lidt rørsukker. Deres ‘tardiness’ – sødmen med den let bittre eftersmag klæder grøden så fint.

Naturligvis er alle ingredienser økologiske!

Bon appetit – eller rettere ‘ Bon jour’!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *