DSC01397

‘Trettende dagen’ eller ‘Hellig Tre Konger’ markerer julens afslutning. I Sverige og en stor del af det øvrige Europa, er det en stor dag. Herhjemme er der for længst gået udsalg og hverdag i denne dag. I øvrigt fejre Rusland først deres jul i aften.

Da vi var børn, havde vi hver en ‘helligtrekonger’ stage med tre lys, og så skulle vi gætte, hvilket lys, der brændte ned sidst –  hm, en smart måde for vores forældre, at få os til at sidde stille på i længere tid.

Men julen i år, var en god jul. En jul, jeg vil tænke tilbage på med taknemmelighed, når det bliver lidt for grå og trist herhjemme: familie og venner, frokoster og middage, men først og fremmest glæde, smil og kærlighed. Det holder vi fast i, i 2016!

God Hellig Tre Konger!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *