Som i så mange andre familier, hvor der ikke længere er små børn, holder vi i år gaveniveauet lidt nede, og  giver blot hinanden en lille rar ting. I disse tider giver det jo ikke mening med al den materialisme.

Men det afholder mig nu ikke  for at ønske. Ønske store, dejlige, overflødige gaver – fornuftige som ufornuftige. Og hvis julemanden kommer forbi hjemme hos os, så må han gerne medbringe:damecykel-3-gear-urban-chic-af-velorbis-burgundy-roed-dansk-designercykel-med-livsvarig-stelgarantiEn ordentlig cykel ‘Urban Chick fra Velorbis’ med en  robust cykelkurv med plads til alle indkøb og evt. en glad hund – lige nu på tilbud hos Coop til 3499 kr i farven Burgundy.

mosebacke-green1

Og hvis jeg får cyklen, ønsker jeg mig en rigtig god, vandtæt regnfrakke, så der ingen undskyldning er for IKKE at cykle. Regnfrakke fra svenske Stutterheim – model ‘Mosebacke’ i grøn.

moshi_685

Ny yogadragt fra Moshimoshi Mind ‘Bess All In One’ til 699 kr. – og jeg lover, at jeg nok skal cykle til Yoga!

41sK3noGR5L._AA160_

Og endelig fantastiske blogger Garanche Doré’s “Love x Style x Life”.

Der er godt nok er der kommet en sværm af bøger om livsstil og mode på gaden i den senere tid, af mere eller mindre lødig art. Men denne vil jeg nu gerne hygge mig med i sofaen en råkold vinterdag.

English recap: All I want for Christmas is . . .!

Ida Seehusen / sixtyplusone

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *