IMG_2056

Jeg læste forleden et indlæg på Ebba von Sydows blog om Snapchat. Læs selv HER. Hun er journalist på svensk TV4 og forfatter, skriver bl.a om de royale svenske prinser og prinsesser og har netop udgivet bogen ’Säker Stil’.

Forleden diskuterede hun så med Daniel Paris om ’snapchat’ i ’Nyhetsmorgon Söndag’. Han mente, at Snapchat var den nye FB – lige til at gå til. Sjovt og hurtigt. Hun var uenig.

Jeg er til gengæld helt enig med hende i at, vi nu er ved at nå mæthedspunktet vedr. de sociale medier – og – ja, jeg tager helt sikker fejl. Hvem troede i starten på at FB vil få den udbredelse, den har nu.

At følge med på Twitter, Facebook, Linkedin, Bloglovin, Instagram og Pinterest, er rigeligt for mig. Så har jeg nået, hvad jeg kan kapere i løbet af en dag.

Og vist er Snapchat sikkert sjovt med små hurtige klip og øjebliksbilleder, men lige som EvS, så orker jeg det ikke – jeg bruger i forvejen ALT for meget tid på at holde mig opdateret: hvem skriver hvad og hvilke holdninger de har lige nu og her, og ikke mindst at falde hen i smukke billeder.

Jeg er vild med India Hicks’ humor, og læser gerne Women of Today, nyder Ines de Fressanges tilgang til mode, og følger med i Hillary Clintons kamp for at blive demokraternes næste præsidentkandidat eller måske endda USA’s første kvindelige præsident.

Men jeg føler mig også virkelig som den 66 årige, jeg nu engang er. Nej, jeg orker ikke flere sociale hippe sites. Så hellere en tur rundt om Søerne, søndag formidddag!

Men lad mig høre jeres mening! Er I til snapchat, og hvis I er, hvordan bruger I det så?

God søndag!

IMG_2057

tekst og foto: Ida Seehusen

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *