DSC02560

Søndag og brunch i København – det lyder jo dejligt. Men for pokker, hvor kan det også være en trist sag med alt for megen miskmask på tallerkenen. Sådan en af slagsen fik vi i formiddags. Vi havde ellers glædet os til en søndag formiddag på Vesterbro: en hyggelig cafe med masser af god stærk kaffe, aviser og måske lidt stille jazz i ørene og derefter en gåtur rundt i byen.  Men sådan blev det ikke. Jeg vil undlade at skrive, hvor vi var – det er for tarveligt, men blot understrege endnu engang, at i mine øjne er Brunch lidt opreklameret.

Især når jeg aller helst bare vil have et stykke rugbrød med ost, gerne vesterhavsost og en skål skyr med frisk frugt og nødder,  og så kaffe. Masser af god kaffe.

I får nu alligevel et billede fra Vesterbro – for på trods af den elendige mad, fik vi nu alligevel en fin lille tur rundt !

Go’ søndag!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *