‘Wauw, how cool’, ville vores søn nok have sagt, hvis han ellers sagde sådan nogle ting – nu nøjedes han bare med at nikke anerkendende, sidst han var forbi og fik en kop kaffe: vi havde fundet det gamle ‘melitta’ filter frem, og sat den oven på en termokande – godt nok en ‘Alfi’, men dog helt almindeligt – nu hedder det bare “slow coffee”!

slow coffee

Det er såmænd ikke fordi, vi ikke har fulgt med gennem hele møllen af kaffe trends: ‘Melior’ stempelkanden før den hed Bodum, den gamle Braun kaffemaskine (der nu står i kælderen), den tjekkede italienske expresso kande i flere størrelser til komfuret, sådan én man skruer sammen på midten, og en overgang var vi meget glade for Nescafe – altså den frysetørrede guldslags, og sidst men ikke mindst står der nu også en ‘George Clooney’ med mælkeskummer og det hele på køkkenbordet.

12011123_10207153941104547_5876483464192584858_n

Så cirklen er vel ved at være sluttet. Med reklamespot som ‘”Smagen af god tid”, skal vi måske til at finde ‘Madam Blå’ frem af oldemors gemmer.

Jeg ved ikke, hvordan I har det, men jeg synes nu, at hele dette kaffe setup er vildt overvurderet. Nej, så hellere en kop te – det ved man hvad er. Enten i løs vægt eller teposer, og hvad er der galt med ‘en kop Medova kl 3’?

God mandag!

Foto: kinto.com og sixtyplusone

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *