Nej, jeg mener ikke Kronprinsesse Victoria – og tillykke til hende og hendes prins og hele Sverige, der venter en ny prins eller prinsesse. Men – nej, vores ene høne!

DSC02536

Helt og aldeles skruk: ligger på reden dagen lang, så ‘søde-hønen’ ikke kan komme til at lægge sit daglige æg. Sur og muggen er hun. Hvæser og hakker efter os, når vi smider hende af reden. Jagter hundene – selv den store, hvis de kommer på tværs af hende.

Vi har læst os frem til mange gode råd – lige fra at købe befrugtede æg, som hun kan ruge ud (NEJ!) til at sætte en sort spand over hende i et par dage eller dyppe hende i en spand med iskoldt vand. Det er lige i overkanten af, hvad vi nænner. (Øksen har også været nævnt!)

Så nu håber vi bare, at det går over, hvis vi fortsætter med at smide hende væk!

God weekend!

Tekst og foto: Ida Seehusen / sixtyplusone.dk

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *