Farvel til august og velkommen til SEPTEMBER.

DSC02532

For mig har september altid været sådan en ‘mellemmåned’ – midt mellem sommer og efterår. September har ikke rigtig noget særligt. Den er hverken sommer eller efterår. Ikke grå som november eller smager af jul, som december. Januar og februar er helt klart bare ‘vinter’ og marts igen grå, men giver håb om lys. Og så kommer forår og sommer med april og maj.

Nej, september er bare sig selv, midt mellem det hele. Tilbage på arbejde eller skole efter en lang sommer, mens meget endnu er nyt. Blyanterne er næsten nyspidsede, og kalenderen har stadig et par huller.

Men lad os byde september velkommen, mens vi nynner med på Otto Mortensen’s “Septembers himmel er så blå” fra 1947 og venter på at brombærrene bliver modne –

DSC02533

– og nyder duften af de sidste roser.

Tekst og foto Ida Seehusen / sixtyplusone.dk

2 Comments on September

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *