Ferien er slut, skolerne startet , trafikken tæt på indfaldsvejene til CPH, og det nye IKEA katalog er dumpet i brevkassen. Så alt er som det plejer, hver august.

PH128669

Nyt i år i IKEA er deres samarbejde med den dygtige britiske indretningsguru Ilse Crawford. Vi har tidligere set hendes fantastiske ting i “The Appartement” på Christianhavn, men nu er en helt ny designlinje ‘Sinnerlig’ tilgængelig i IKEA fra august og et år frem. Læs mere HER.

Ilse-Crawford-Sinnerlig-collection-for-Ikea-Stockholm-2015_dezeen_468_5

I SINNERLIG serien er der både møbler og små fine ting til hjem og køkken.

Jeg drømmer om, at få en af de håndblæste krukker med korklåg med hjem – måske til nespressokapslerne . . . . eller hvad med én af de fine små flasker til julesnapsen? Og hvis vi ikke allerede have en sofa, var den nye sovesofa med hynde absolut et kæmpe ønske.

images

 

Fotos: IKEA

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *