Har længe haft lyst til at prøve Stand Up Paddling eller SUP, som det kaldes. Tænker, at det må da lige være noget for en 60+: styrker balance, arme og ‘core’ og giver masser af frisk luft. Og for pokker, hvor er det sjovt.

DSC02473

Vi tog til Lynæs Havn / Surfcenter, og fik fin hjælp af de unge dér. Og så var det ellers bare afsted. Med hund !

DSC02480

Fordelen ved Lynæs er, at vandet er så lavt, så det ingen sag er, at komme op på brættet, hvis man skulle falde af – den rigtige prøvelse bliver at komme op, når man ikke kan bunde. Men det venter vi lidt med.

DSC02467

Nu ønsker jeg mig bare min egen våddragt!

Tekst og foto: Ida Seehusen, Liam Heavey

 

 

4 Comments on SUP Stand up Paddling

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *