AHHH, så er den her: sommermorgenen jeg har glædet mig til som ‘pensionist’.

DSC02252

Den der ‘tykke’ fornemmelse i luften, der dæmper trafikstøjen, så humlebiernes summen og solsortens sang træder så tydeligt frem, og i det fjerne den dumpe lyd af tennisbolde, der bliver slået over nettet, og solen: først og fremmest solen og ingen vind.

Men aller bedst: at have FRI! her midt i juni. Det er aldrig sket før.

Hmm, sidste år ved denne tid? – nok noget med et par unge og deres forældre, der var utilfredse med, at sønnen ikke var komme ind på netop dét gymnasium, der stod aller øverst på (ønske-)listen. Og for 10 år siden? – der havde jeg nok været ude som censor i engelsk, eller måske haft afgangsprøve selv med en klasse. Det var nu altid sjovt at komme ud og møde kollegerne på andre skoler, og se, hvordan de greb deres fag an.

DSC02256

Nej, nu skal jeg ud igen – ud og nyde freden!

God fredag!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *