Hovsa – den måned fløj da afsted med lynets hast. Jeg har haft alt for travlt, som pressekoordinator på det her og det her, (og det er super sjovt), men fra onsdag bliver der forhåbentlig mere tid til at passe have og blog og alt muligt andet.

DSC01920

Det forunderlige ved naturen er jo, at uanset om man pusler rundt i bedene eller blot lader det hele passe sig selv, så kommer der alligevel masser op. Masser af skvalderkål!

DSC01918

Men også nogle af de stauder, der på mirakuløs vis har overlevet al neglect.

Jeg har nu fået gjort lidt ‘hortikulære’ tiltag: sået en masse forskelligt salat – og priklet de små spirer ud i fine avispapir potter: de er vist alle gået til, men jeg har også sået ny salat, og den får nok lov til at blive til ‘pluksalat’ – så slipper jeg for det der pilleri med at prikle – det er ALT for besværligt.

DSC01912

Sidste år brugte jeg et par gamle vinkasser til at dyrke salat og krydderurter i, og det fungerede fint, og dræbersneglene holdt sig væk.

DSC01927

I år er det helt andre ‘planter’, der har indtaget vinkasserne . . . ja, ‘damerne’ hygger sig gevaldigt!

DSC01915

Noget ER dog lykkedes: de ærter,  jeg lagde i blød i marts, og derefter såede i de små avispapirs potter, er kommet fint op, og er sat ud i et af højbedene, og dem har hønsene holdt sig fra. Altså, som sagt, indtil videre . . .

Glædelig maj – og fortsat dejlig lang weekend!

Foto: Ida Seehusen, sixtyplusone.dk

 

 

3 Comments on Haven i april!

  1. jaaa, den køber jeg hos grønthandleren . . . eller også bliver de verfet væk, der er jo mange andre hyggekroge for ‘damerne’.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *