Mærkede I det i morges: solen skinnede, græsset var stadig lidt sprødt efter en anelse nattefrost, men fuglene sang som aldrig før.

Marts, forår og sol – så nu skal det være!

DSC01728

Frem med løbeskoene og så ud og få nogle skridt på skridttælleren.

Jeg må indrømme, at det i hverdagen ikke bliver til meget. Jeg har et fint ’nike fuelband’ som jeg mest bruger som ur. Det måler både hvor meget all-round motion, jeg ikke får i løbet af dagen, men også skridt. Og her på det sidste, er det uhyggeligt få skridt, den har målt.

IMG_0022_2

Tidligere, da jeg arbejdede, fik jeg masser af skjult motion: op og ned ad trapper og frem og tilbage ad lange gange, men nu, hvor jeg sidder hjemme foran computeren, bliver det til forsvindende lidt. Desværre!

Målet er de famøse10.000 skridt om dagen. Det når man faktisk først, hvis man går eller løber en tur på 3-4 km + alt det øvrige og en lille aftenluftetur med hunden.

 

IMG_0040

Hvis du har lidt slidte knæ, siger min søde, dygtigt fysioterapeut, at man lige så godt kan  ’powerwalke’ end løbe, altså hele tiden have én fod i jorden, og det passer mig fint!

Så nu går det løs – skal I med?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *