DSC01561

Kan I huske den gamle sang, der går på melodien ’A-tisket a-tasket’ – med Ella Fitzgerald:

“Nu sner det, nu sner det 

Jeg ligger her og ser det

Hver eneste gang jeg får en streg

og næse på

Så sner det!”

 Det er lige sådan det er. Jeg troede ellers, at jeg var blevet alt for gammel til en helt almindelig, ordinær forkølelse.

Sådan én af slagsen, hvor man sveder, og kun har lyst til te, ostemadder, krimi og fødderne op i sofaen. Og når man efter en uge på langs, står op, har man taget to kilo på . Altså ikke én af den slag , hvor man møder på arbejde ’æterisk og et par kilo lettere’.

Men nu har jeg fundet voksenmedicinen her  hos Joy The Baker –  en god variant af ’hostesaft og honningmælk’. Den er dejlig frisk og rigtig god for halsen med masser af C vitamin og ingefær, der både modvirker betændelsestilstande og virker slimløsende.

 DSC01557

 Citruslimonade med ingefær og krydderier

Saften af 2 citroner og 2 appelsiner

½ l vand

2 spsk. Honning – eller efter smag

5 hele nelliker

3 kardemomme kapsler

1 stang hel kanel ca. 5 cm

en ’tommeltot’ ingefær – skrællet og hakket groft.

Evt. lidt spiritus: bourbon, rom eller andet.

 DSC01558

Varm krydderierne langsomt op med halvdelen af vandet og lad det trække i 15 min.

Bland saften af citronerne og appelsinerne og hæld resten af vandet i.

Filtreres og hældes på en kande, der sættes i køleskabet.

Drikkes med masser af is (+evt. et lille skvæt bourbon – for bourbon er altid godt – ikke sandt?)

  • men smager også rigtig fint uden.

 DSC01569

God Bedring!

Foto: Ida Seehusen

 

 

 

 

 

 

2 Comments on Nu sner det . . .

  1. Hello Web Admin, I noticed that your On-Page SEO is is missing a few factors, for one you do not use all three H tags in your post, also I notice that you are not using bold or italics properly in your SEO optimization. On-Page SEO means more now than ever since the new Google update: Panda. No longer are backlinks and simply pinging or sending out a RSS feed the key to getting Google PageRank or Alexa Rankings, You now NEED On-Page SEO. So what is good On-Page SEO?First your keyword must appear in the title.Then it must appear in the URL.You have to optimize your keyword and make sure that it has a nice keyword density of 3-5% in your article with relevant LSI (Latent Semantic Indexing). Then you should spread all H1,H2,H3 tags in your article.Your Keyword should appear in your first paragraph and in the last sentence of the page. You should have relevant usage of Bold and italics of your keyword.There should be one internal link to a page on your blog and you should have one image with an alt tag that has your keyword….wait there’s even more Now what if i told you there was a simple WordPress plugin that does all the On-Page SEO, and automatically for you? That’s right AUTOMATICALLY, just watch this 4minute video for more information at. Seo Plugin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *