DSC01513

 De af jer, som følger mig på Instagram, har nok bemærket, at jeg (vi) netop været en uge på skiferie. Til Italien – på hotel med halv pension og ’wellness’ og badekåber og hele molevitten. Dejligt!

Hotellet var rigtig pænt – med masser af mad – buffet af den rigtig, store italienske slags, der begynder med antipasti, går over i ’primi’, dvs. pasta, risotto el. lign for at blive efterfugt af ’secondo’: kød eller fisk eller en ’gryderet, og så slutte af med dessert buffeten.

DSC01521

 Og har man været en hel dag ude på ski i frisk luft, kan man sagtens retfærdiggøre over for sig selv, at man skal smagte ALT – i hvert fald de første par dage – så vi startede med at fylde tallerkenerne, men som dagene gik blev både øjne og mave mætte – heldigvis!

For der var bresaola/ tørret okse med parmesan og rucolla, og vitello tonnato/ kalvekød med tunsauce, og tomatsalat med mozarella og parmaskinke og div. skaldyrssalater, og fyldte små peberfrugter, for slet ikke at tale om dessertbuffeten med mængder af tiramisu, og creme caramel og chokolademousse og hjemmelavet is og adskillige frugttærter og frisk frugtsalat – ja, vi var virkelig i ski-himlen. For der var også fint med sne og dejlige, brede pister, og sol og cappuccino og alt det der.

 DSC01522

Ikke uventet, boede der rigtig mange børnefamilier, der på hotellet. Glade familier med masser af glade og friske børn.

Så én af aftenerne sad vi så der, ’manden’ og jeg, med hver vores fyldte tallerkener og et godt glas vin og talte lidt om, om de børn nu ikke var temmelig højrøstede og fyldte lige lovlig meget.

Måske skulle hotellet lave en afdeling af restauranten for børnefamilierne, så vi andre kunne sidde i fred og ro – tænkte vi. . .?

Lige indtil vi kommer til at kigge på hinanden, for derefter at knække sammen af grin: for hvad nu hvis alle børnefamilierne tænker, at det ville være rigtig rart, hvis alle vi midaldrende og gamle pensionister blev sat for sig selv, så de unge familier var fri for at se vores rynkede ansigter, grå strittende hår og krogede ben?

DSC01510

Ja, det kunne være fint – men heldigvis skal der være plads til alle – for længe leve mangfoldigheden!

2 Comments on Plads til alle

  1. Hi, my name is Adrienne and I am the sales manager at StarSEO Marketing. I was just looking at your Plads til alle | Sixty One website and see that your site has the potential to become very popular. I just want to tell you, In case you didn’t already know… There is a website network which already has more than 16 million users, and the majority of the users are looking for topics like yours. By getting your site on this service you have a chance to get your site more visitors than you can imagine. It is free to sign up and you can read more about it here: http://ci8.de/2hKS – Now, let me ask you… Do you need your site to be successful to maintain your business? Do you need targeted traffic who are interested in the services and products you offer? Are looking for exposure, to increase sales, and to quickly develop awareness for your website? If your answer is YES, you can achieve these things only if you get your site on the network I am talking about. This traffic network advertises you to thousands, while also giving you a chance to test the service before paying anything. All the popular websites are using this network to boost their traffic and ad revenue! Why aren’t you? And what is better than traffic? It’s recurring traffic! That’s how running a successful site works… Here’s to your success! Find out more here: http://corta.co/5xvR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *