Og hvad har jeg så lavet i den måned, der nu er gået, hvor jeg har været pensionist, ud over at have været i Fjern Østen i et par uger:

Først skulle det gamle børneværelse / gæsteværelse males, så jeg kan få et godt rum til mig selv – ligesom Virginia Woolf: ‘A Room of One’s Own’ – jeg drømmer jo om at få mulighed for at arbejde med nye projekter.

Så det betød udsmidning i meget stor stil: mine dejlige bunker med 14 årgange af ‘Country Living’ røg,  tøj til Røde Kors: ud, og papirer og atter papirer: ud.

Ind med nyt skrivebord, fin stol fra IKEA og ny PC – en MacBook Air (den er altså ret svær at finde ud af, når man i 100 år har arbejdet på en Lenovo), digitalt kamera og printer.

hemmakontoret_inspiration_1

http://livethemma.ikea.se/wp-content/uploads/2014/09/hemmakontoret_inspiration_1.jpg

Og så er det jo julemåned, så der er også blevet bagt safransskorper (‘manden’ har en fortid i Stockholm, så der skal helst safran i al mad i december), brunkagedej er lagt og bagt, en ridetur i Grib skov, er det blevet til, og hold da op, hvor her bliver støvsuget.

Jo, det er en fest at være pensionist. . . .  men hvor har det været anstrengende.

Måske skulle jeg bare have meldt mig til italiensk?

Fotos: IKEA Livet Hemma

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *